(VLOG 002) Google Enchanced Ecommerce Tracking Analytics

Új ingyenes képzések a Netkreativ.hu oldalain

Az elmúlt években nagyon sokat változott a hazai E-kereskedelem. Szeretnénk ha naprakész lennél ebben a folyamatosan fejlődő üzletágban, ezért idén még több videós képzésünk lesz.

Sokan ismerik a 40 órás Webáruház Mesterkurzus fizetős képzésünket és biztosan láttad már valamelyik marketing előadásunkat is a Youtube csatornánkon. Nagyon sokan gratuláltak az előadások miatt, ezért gondoltuk azt, hogy szívesen néznétek újabb videós oktatásokat.

Képernyőfotó 2014-05-26 - 8.15.07

Nem lesz fizetős!

A konkurens webáruház készítő cégek átálltak arra, hogy minden információt fizetős ebook vagy tréning formájában adjanak át. Ők nem forgnak örülni ennek, hogy mi pontosan az ellenkező irányba indulunk el. Nem készítünk fizetős túlélő csomagot! Inkább ingyenes videós képzésekkel és ebook könyvekkel fogunk képezni téged. A célunk az, hogy megismerd a technikákat és módszereket amelyekkel sikeres lehet.

Milyen előadások és ebook-ok várhatóak idén?

  • 7 hiba webáruház indítás és üzemeltetés során (Videó sorozat)
  • SEO : Webáruház keresőoptimalizálás profin (Ebook)
  • Adwords : Hirdess kedvezőbb áron hatékonyan (Videó)
  • Webáruház ergonómia : A tökéletes webshop (Ebook)

A fentieken felül sok-sok más anyag készül majd és szeretnénk újra ingyenes Webshop marketing webináriumokat is tartani. Nagyon izgalmas időszak előtt állunk :-)

Amennyiben szeretnél javasolni témákat kérlek szólj hozzá alul és oszd meg velünk:

BOLTHÁLÓZAT : Több webáruházzal több vevő és több bevétel

Képzeld el, hogy nem 1 webáruházad van… 5 webshopot nyitsz réspiacokra és stabilan emelkedik mindegyik felületen a bevételed… A réspiacra nyitott webáruházaid piacvezetők, mert szakértői 1-1 termékcsoportnak!

A saját tapasztalatom az, hogy ma a legtöbben másolnak. Nyitnak egy új Edigitál másolatot de nem is gondolnak a márka értékére. Nem érdemes beszállni a nagyok versenyébe, pici réspiacokra szakosodott webshopokkal hatalmas bevételt érhetünk el. Egy webáruház lánccal simán elérhető akkora bevétel mint amit a nagyok termelnek.

Milyen megoldásokat ismerünk?

  • 1 termékes webshop : Amikor 1 terméket választunk és abból olyan nagy választékot építünk amekkorát csak lehet. Sok hasznos anyagot írunk a termékről és szakértői státuszt építünk.
  • Nemzetközi hálózat : Itt nem a termékeket szűkítjük, hanem megjelenünk Szlovákiában, Romániában, Ausztriában vagy akár Németországban. Itt domaint kell vásárolni és egy diák fordítót kell keresni.
  • Saját konkurenciák : Az alap itt a webshopok megkülönböztethetősége, eltérő szerveren tárolása és más-más cégek alatti üzemeltetése különböző telefonon. Itthon sok cég épít saját konkurenseket és így több hálóval halásznak…

A gyakorlatban sok ilyen rendszer ismerek és sok egyedi fejlesztéssel okosan üzemeltethető. Azt hiszem itt alap a központi termékadatbázis ahonnan a webshopok egyedi árakat kapnak és mindegyik webshopban egyedi leírások vannak ami SEO szempontból elengedhetetlen.  Egy ilyen rendszer elképzelhetetlen automatizálás nélkül…

Amennyiben érdekel a téma és szeretnél te is több webáruházat indítani, akkor kattints ide és olvasd el a részleteket. Kérj árajánlatot és beszéljünk a webáruházaidról :-)