Webáruház készítés lépései

“Webáruházat készíteni minden második cég tud a piacon! Mi sikeres e-kereskedelmi vállalkozást, mérhető és hatékony online marketing kampányokat és értékesítésre kihegyezett professzionális webáruházat készítünk Önnek.”

Webáruház készítés lépései1. Személyes találkozó: 
Szeretnénk meghívni Önt egy kávéra és a kávé mellett megnézni milyen megoldásra lesz szüksége. Ez a találkozó kb. 30-60 perc és minden kérdésére igyekszünk választ adni majd.

2. Egyedi árajánlat:
A találkozón megbeszéltek alapján összeállítunk az Ön igényeire szabott egyedi megoldást, mellyel sikeresen indulhat el az internetes kereskedelemben.

3. Szerződés
Amennyiben az árajánlatunk megfelel az Ön elképzeléseinek, akkor előkészítjük a szerződést és elküldjük Önnek emailben. A szerződés átolvasása és elfogadása után egy személyes találkozón aláírjuk a szerződést és elkezdjük a munkát.

4. Grafikai és ergonómiai tervezés
A szerződés és az előleg beérkezése után azonnal elkezdjük a webáruház tervezését. A grafikai tervezésnél odafigyelünk az ergonómiai és felhasználhatósági irányelvekre. A vizuális megjelenést úgy alakítjuk ki, hogy vágykeltő, bizalomépítő legyen és az értékesítést szolgálja.

5. Webáruház rendszer készítése
Az Ön elképzelése és a grafikai terv alapján felépítjük a webáruházat. Beépítjük az összes funkciót amire szükség lesz a maximális értékesítési konverzió eléréséhez.

6. Egyedi funkciók programozása
Az alap webáruház tudásától eltérő funkciókat ebben a lépésben készítik el programozóink.

7. Webáruház tesztelés
Az elkészült webáruházat teszteljük különböző böngészőkben és operációs rendszereken. A folyamat végén külsős tesztelőkkel és az Ön kollégáival közösen adunk le teszt megrendeléseket és optimalizáljuk a folyamatokat.

8. Online marketing kampány
Ha Ön megrendelte online marketing szolgáltatásainkat, akkor kidolgozzuk az online marketing stratégiát és megírjuk a hirdetéseket. Felkutatjuk a releváns kulcsszavakat és minőségi látogatókat hozunk.

9. Utánkövetés és támogatás
Segítjük Önt a következő 6 hónapban és ha kérdése lenne vagy tanácsra lenne szüksége akkor segíteni fogunk.