Mit mondanak rólunk az ügyfeleink?

Mit mondanak webáruház üzemeltető ügyfeleink?

 

“Egy olyan céget kerestem, amely hosszú távon is menedzseli az áruházat egyéni ötleteivel és tanácsaival. Nem döntöttünk rosszul, sőt az elmúlt 6 hónapot értékelve, a legjobb céget választottuk. Tóth úr személyében megtaláltam a hozzáértő marketingest és a profi áruház kivitelezőt, valamint a keresőmarketing GURUT is egy személyben :-)”
Békes József
Taskaweb.hu


“Nyilvánosan szeretnénk elismerni webes munkatársunk munkáját. Túl vagyunk egy hatalmas szerkezeti és technikai átalakításon és nagyon derekasan állta a sarat. Köszönjük a tuti munkát a Netkreatív csapatának.”

Sashalmi Attila
Meglepkek.hu


“Tóth Mihály személyében igen segítőkész, gyors, profi és korrekt szakembert ismertem meg. Örülök, hogy őt és a Netkreatív Bt-t. választottam a webáruház elkészítésére és gondozására.”
Schenk Valéria


“A Netkreatív cég, és az Ön szolgáltatásairól: Korrekt ár, korrekt kivitelezés. A weboldal megrendelőjével a kapcsolattartás, az újabb igények, az esetleges problémák gyors “kezelése”, egyszóval a folyamatos odafigyelés tiszteletre méltó. A cég képviseletében Tóth Mihály szimpatikus, korrekt partner – és ez mai világunkban nem kis szó!”
Tordai Gábor


Kezdetben honlapunk mindössze egy nyitó oldalból állt. Ezt a keresők, és így az emberek sem igazán találták meg. Honlapunk így forgalmat nem generált. Szerettünk volna egy komplett, modern, de egyben áttekinthető honlapot. Hosszas keresgélés után a Netkreativ Bt.-re esett a választás. Többek között a honlapjukon található referenciamunkáik fogtak meg miket. A kapcsolatfelvételt egy személyes találkozó követte. Honlapunk elkészítésénél folyamatosan egyeztettünk, a mi elképzelésünket a saját ötleteivel és programozó hátterével segítette. Honlapunk gyorsan, és reális áron készült el.
Bár sok információ van lapunkon, mégis gyorsan áttekinthető és könnyen kezelhető. A munka elkészülte után egy tanfolyam keretén belül én is elsajátíthattam bizonyos lépéseket, így én is könnyen tudok fényképeket, termékeket feltölteni. A program tényleg felhasználóbarát, és még egy olyan is könnyen tudja kezelni, akinek nincs programozói háttere.
Azóta látogatottságunk megugrott, már napi közel 100 vendég látogatja oldalunkat. Munkáink 90 % – át is weboldalunknak köszönhetjük.
A szolgáltatásokkal, és annak minősgével, valamint magával a hozzáállással is teljesen meg vagyunk elégedve. Aki problémamentesen szeretne egy reális árú, szép honlaphoz jutni, annak csak ajánlani tudom.
Tóth Ádám
Budapest
www.butorkeszites.com