ONLINE MARKETING TRÉNING

Webshop SEO tanfolyam

Szeretnél több vevőt? A SEO-val hatalmas tömeget tudszvinni a webshopodba INGYEN… Amint a Google 1. oldalán lesz a webshopod nem lesz gond a vevőszerzés!

Vevő listaépítés webshopoknak

A látogatóid 99%-a elveszik… Kivéve ha van egy hatékony listaépítő rendszer a webshopodban. Építs listát és szerezz több vevőt email kampányokkal.

Webáruház Marketing Akadémia

Online értékesítési tölcsérek és havidíjas tagsági rendszerek webáruházaknak. Ismerd meg a legújabb vevőszerzést és marketing kampányokat.

Videó alkalmazása webáruházakban

A videóval akár 60%-al növelni tudod a megrendeléseid számát. A képzésben megtanítom, hogyan tudsz egyszerűen értékesítő videókat készíteni.

Szövegírás és profi termékleírás kurzus

A sikeres webáruházak olyan profi leírásokat, blog bejegyzéseket írnak, melyekkel rá tudják venni az érdeklődőket az azonnali vásárlásra.

Automata értékesítő email kampányok

A legerősebb automata vevőszerző kampány az Email marketing. Olyan automata email sorozatokat kell indítanod, melyek pénzt hoznak.

Webáruház árazás és pénzügy kurzus

A legtöbben olcsók akarnak lenni, de sokkal több pénzt kereshetsz ha a megfelelő áron értékesítesz. Ez egy alap tréning webshop üzemeltetőknek.

Webshop stratégia + cél meghatározás

Képzeld el, hogy kész terved van 5 évre előre és látod ahogy eléred a 100 milliós bevételt. Segítek megtervezni a webshopod sikerét 5 évre előre.

Webshop üzemeltetői alaptréning

Senki sem születik hatékony webshop üzemeltetőnek. Ez a tréning segít, hogy profi üzemeltető legyél és sikeressé tedd az online webáruházad.

Webáruház konverzió optimalizálás

Szerezz több minőségi vevőt ugyanannyi látogatóból! Megtanítom az A/B és a multi tesztek alkalmazását és az új hőtérképes vevő viselkedés alapú elemzéseket.

Tartsd meg a vevőd vagy máshoz megy

Akkor ha már nem gond a vevőszerzés, itt az ideje, hogy legendás élményekkel odakössük hozzád a legjobb vevőid, hogy csak nálad költsék a pénzüket.

Webshop üzemeltetői alaptréning

Senki sem születik hatékony webshop üzemeltetőnek. Ez a tréning segít, hogy profi üzemeltető legyél és sikeressé tedd az online webáruházad.

Értékesíts a Facebook-on hirdetéssel

A vevőid ott vannak a Facebook-on és nézelődnek… Egy szuper értékesítő Facebook kampánnyal egyszerűen vevőkké tudod konvertálni őket.