A Netkreativ.hu Kft története

A hazai piac egyik legprofibb webáruház készítő cége vagyunk. Az összes cég közül mi kínáljuk a legtöbb ingyenes oktatást és ügyfeleinket 1 éven keresztül ingyenesen képezzük azért, hogy webáruházuk a lehető legnagyobb nyereséget termelje!

Kedvező árainkkal és pozitív hozzáállásunkkal egyre több kereskedőt hozunk fel az internetre és indítunk velük sikeres új webáruházakat. A cél minden egyes offline kereskedő online megjelenésének elkészítése.

Számunkra természetes az ingyenesen elérhető oktatás, mivel az információ SZABAD!

Minden ügyfelünket 6 hónapig kísérjük és segítjük, SENKIT NEM HAGYUNK MAGÁRA!

Történetünk

Egyszer volt hol nem volt… A történet meseszerű, mert a céget megelőzően már összesen 12 évet töltöttünk a webes piacon.

1999. Az első lépéseket 1999-ben tettük meg. Weboldalakat és portál oldalakat készítettünk hazai cégeknek. Sok megbízónak dolgoztunk magyarországon és több jelentős portál készítésében segédkeztünk.

2000-2004. Ez a 4 év hozta az első nemzetközi sikereket. Dolgoztunk amerikai és kanadai Casino cégeknek, készítettünk hírlevél designt és banner hirdetéseket. Napi feladat volt az egyedi angol és magyar weboldalak készítése.

2004-2005. Ebben az évben egyetlen belgiumi cégnek dolgoztunk. A grafikai tervezéstől – XML alapú weboldalakig mindennel foglalkoztunk. Segítettünk egy helyzetmeghatározó rendszer tervezésében és grafikai munkáiban. Készítettünk speciális utazási portált Belgium egyik legnagyobb utazási irodájának.

2005-2006. Az első webáruházak éve, soha nem felejtjük el 🙂 Egy új kapu nyílt meg és rengeteg új technikát kezdtünk használni. Ismeretlen terepen jártunk de ügyfeleink elégedettek voltak minőségi webáruházainkkal. Ebben az évben még nem létezett egyik komoly konkurenciánk sem! Az elsők között vezettük be az ekereskedelmi weboldalakat itthon.

2006. Elindítottuk a Netkreativot! Új irány, új küldetés és hatalmas technikai előrelépések éve 🙂

2007-2008. Egy nagyobb technológia fejlődésen mentünk keresztül. Webáruházaink sokkal nagyobb tudást kaptak és új megoldásokat kínáltunk.

2009-2011. A webáruházak mellett már online marketing és e-kereskedelmi tanácsadást is kínálunk. Ezekben az években aktívan részt vettünk már szakmai konferenciákon is.

2011.-től Cégünk kiadásában megjelenik az “Ekereskedj okosan” című könyv, mely 5 év webáruház készítés tapasztalatait tartalmazza könnyen érthető stílusban.