MARKETING AUTOMATIZÁLÁS

Képzeld el, hogy van egy automata értékesítő rendszered… Semmit sem kell tenned csak elindítod a hirdetéseket és önműködően folyamatosan növekszik a pénz a számládon. Fizetsz a hirdetésekért és a látogatók egy része vásárol… a többieket az automata mareketinged veszi rá a vásárlásra.

Egy automata marketing rendszer kell neked is! Felépítjük a termékpiramisod a belépő terméktől a főtermékig + a profitmaximalizáló termékig. Ezeket egy értékesítési tölcsérben hatékonyan fogjuk majd értékesíteni automata számlázással és bankkártyás fizetéssel. Emberi kéz érintése nélkül tudunk majd digitális termékeket vagy fizikai termékeket értékesíteni. 

Amennyiben könyveket vagy más termékeket értékesítesz az se baj, mert beszállítod a logisztikai partnerhez a termékeket és beépítjük az automata rendszeredbe a logisztikát is… automata lesz a kiszállítás isneked csak a bevételt kell figyelned 🙂

Egy értékesítési tölcsér kb 200-300%-al hatékonyabb, azaz 100 látogatóból nem 1 hanem 3-4 vásárlót tud hozni nagy értékű termék esetében, de ha belépő terméket kínálunk fel először akkor 100 látogatóból akár 40-50 is megvásárolja majd a terméket. A legszebb az egészben az, hogy minden belépőtermék eladáskor kifizeti a vevő a saját megszerezési akvizíciós költségét… Így garantáltan nyereséges leszel!

Marketing automatizálás = TÖBB SZABAD IDŐ

Sokan azért vágtunk bele a vállalkozásba, hogy ne kelljen napi 8 órát robotolni… ennek ellenére nem ritka amikor 16 órát dolgozunk egy nap. Jó helyen vagy, ha eleged van ebből! Egyre kevesebb időt tudsz tölteni azzal amit IGAZÁN SZERETSZ és helyette számlázol, tervezel, szöveget írsz vagy termékeket töltesz fel.

Úgy érzed még élni sincs időd, olyan sok a munka és az elvárás az ügyfelektől és partnerektől…

Mit szólnál ahhoz, ha a feladataid nagy részét automatizálnánk és így megtakarítanánk napi 2-4 órát neked? Így több időd lesz a családodra, a hobbidra vagy bármire amit szeretsz. A marketing automatizálás ebben segít és sokan “visszanyerték” már az életüket köszönhetően egy inteligens automatikának.

Az automata marketing rendszerek szíve a Salesautopilot mert magyar nyelvű rendszerek közül egyedül ez tud mindent ami egy teljesen automatizált rendszerhez szükséges.