2014 trendek – okos eszközök és automatizálás

Idén több fontos változás lesz, ezeket gyüjtöttük össze neked kedves olvasó. A trendeket már 1-2 éve figyeljük Angliában és most szép lassan de megérkeznek hozzánk is. A cikk írásával egyidőben készítem a videókkal és képekkel teli prezentációmat ebben a témában, melyet majd az 1. Webáruház Marketing Nap konferencián adok majd elő.

1. Reszponzív webáruház

Az új reszponzív megoldással minden eszközön kényelmesen használható a webáruház. A Netkreativ.hu tavaly frissült és megkapta a legújabb reszponzív designt és egy szép elegáns Paralax nyitóoldalt. A reszponzív webáruházak terjedése elindult, nálunk minden 3. ügyfél már előre kéri a mobilra való felkészítést. Egyre magasabb a mobilról vásárlók száma és a látogatók száma is szépen emelkedik, ezért nem szabad figyelmen kívül hagyni az okostelefonos optimalizációt.

DeIyjta

2. Valós idejű marketing

Az eszközök már készen állnak és valós időben lehet látni a látogatókat a Google Analytics-ban. Innen már csak 1 lépés az, hogy valós időben ajánlatokat adjunk és szinte élőben meggyőzzük a vásárlókat. 2014-ben sokat fogunk még hallani ezekről a megoldásokról…

3. Személyre szabott marketing

A személyre szabott élmény egyre inkább terjed és a következő években erre kell felkészülni. Jó példa erre egy ruhás webáruház ahol a rendszer nyilvántartja a személyes méreteinket és a vásárlási szokásainkat és ezek alapján kínál azonnal raktárról szállítható méretben és stílusban megfelelő ruhákat.

4. Okos eszközök

A közeli jövőben már okostelefonokon kívül megérkeznek az okos órák, okos autók, okos szemüvegek, okos otthonok és okos hűtőgépek. Ezek a készülékek együtt tudnak majd működni akár webáruházakkal is… A hűtő fogja majd megrendelni automatikusan a tejet ha kell. Az okos autó elirányít a bolthoz a tejért és időben szól az óránk, hogy vegyünk még kenyeret is… Ezek az eszközök rendszerben fognak működni és megkönnyítik a mindennapokat.

A jövő sok izgalmas változást hoz majd, többek között erről is lesznek előadások az 1. Webáruház Marketing Nap  konferencián. Amennyiben még nem regisztráltál, akkor regisztrálj és ne maradj le az év egyik legjobb napjáról!

Regisztrálok az 1. Webáruház Marketing Nap konferenciára >>>

 

 

 

 

 

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Nem szeretjük a SPAM-et, kérlek írd be a mai napot betűvel az alábbi mezőbe: