WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

A legjobb helyen jársz, ha olyan webáruházat szeretnél ami valóban pénzt hoz! A webáruházad a legmodernebb technológiával építjük fel, utána 6 hónapig ott fogunk állni melletted és segítünk majd téged, hogy a webáruházad sikeres legyen!

A közös munka a legtöbb webáruház készítő cégnél befejeződik a webáruház befejezésénél és utána sok esetben elérhetetlenek lesznek. Nálunk ekkor indul el igazán a nagy munka. Online marketing kampányokkal vevőket terelünk majd a webáruházadba, így folyamatosan növeljük a webáruházad bevételét! Melletted leszünk a nehéz helyzetekben is!

Webáruház készítés 6 hónap támogatással

  • Ingyenes képzéseken vehetsz részt! Ügyfeleink a Webáruház Marketing Akadémia képzéseit INGYENESEN kapják és sok-sok hasznos képzésen vehetnek részt INGYEN!

  • 6 hónapig ott állunk melletted! Egyedülállóan 2006-óta a Netkreatív az egyik olyan cég, aki webáruház készítésre specializálódott és fél évig segíti ügyfeleit az elindulásban.

  • Rugalmas egyedire igényekre szabható A webáruház rendszer átalakítható teljesen egyedi igényekre. Bármely külső rendszer integrálható és a webáruház folyamatosan tovább fejleszthető. Így egy tökéletes értékesítő webáruház rendszered lesz majd!

  • 100% keresőbarát webáruház rendszer A Netkreatív által készített webáruházak 3-6 hónap alatt már fantasztikus eredményeket érnek el és 12 hónap alatt akár a keresők 1. oldalára kerülnek köszönhetően a Webshop SEO keresőoptimalizálás kampányainknak.

Webáruház készítés : Miért válassz minket?

  • Rugalmas fizetési módok : Amennyiben szeretnéd akár részletfizetéssel is fizethetsz.
  • 1+1 év teljeskörű garancia : Az esetleges szoftver meghibásodásokat ingyenesen javítjuk.
  • Garantált határidő : Nem csúszunk a határidővel, időben befejezzük a webáruházad!
  • A legújabb technikák : Mindig a legfrissebb rendszerekkel dolgozunk.
  • Több mint 350 webáruház : 14 évnyi hatalmas tudásunk és tapasztalatunk van.

Webáruház készítés árak

A webáruház készítés ár függ a webshop funkcióktól de az igazság az, hogy már gyanúsan 30-40 ezer ft-tól vállalnak amatőr magánszemélyek webshop készítést… A másik véglet amikor egy teljesen átlagos webáruházat a “hozzá nem értő” megrendelőnek 1-2 millió ft-os áron adnak el.

Nálunk egy trendi és modern designnal felépített mobilra optimalizált profi webáruház rendszer elkészítése 300.000 Ft + ÁFA ártól már elérhető. Lehetőség van részletfizetésre és akár ÁFA mentesen is tudunk számlázni amennyiben EU adószámmal rendelkezel.

Amikor árajánlatot adunk, akkor minden érdeklődőnek elmondom, hogy nem szeretném ha sokat költene el webáruház fejlesztésre… Mert ha a befektetendő összeg nagy részét webshop fejlesztésre költöd el, akkor nem marad elég pénz a marketing kampányokra és nem tudod beindítani a webáruházad.

A legjobb választás a profi webshop rendszerünk 300.000 Ft-os áron és utána elindítunk közösen Facebook vagy Adwords kampányokat melyek azonnal hoznak vevőket + elkezdjük a SEO keresőoptimalizálás kampányokat és havonta 20db PR megjelenést írunk a webshopodról. Ezzel elérjük, hogy 6-8 hónap alatt a Google az 1. oldalain ajánljon téged és így folyamatosan küldeni fogja a Google kereső a vevőket neked.

Már 14 éve indítunk el és teszünk sikeressé webáruházakat… Neked is segíthetünk?

Webáruház készítés lépései

Amennyiben elhatároztad, hogy belevágsz akkor 1# lépésben kérj árajánlatot tőlünk. Kattints a gombra töltsd ki az űrlapot és mi 24-48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot. Telefonon, Skype-on vagy akár Zoom meeting rendszerében is tudunk majd egyeztetni. Kb. 30 percet kérek tőled, utána el tudom készíteni a rád szabott egyedi árajánlatot.

Az árajánlat elfogadása után elkészítem a szerződést, alárjuk és indulhat is a munka 🙂

A 2# lépésben küldök neked pár olyan modern trendi webshop designt amelyek közül szinte biztos megtalálod a megfelelő elrendezést és designt. Ezt fogjuk felhasználni, hogy elkészítsem álmaid webáruházát. Felépítem a webshopod és beállítok minden funkciót, fizetési és szállítási módot.

A 3# lépésben adok egy belépést adminisztrációs felülethez és ameddig mi finomhangoljuk és optimalizáljuk a webshopod, addig elkezdheted a termékek feltöltését.

A 4# lépés már a vevőszerzés lesz… elindítjuk a webáruházad és megtervezzük együtt a marketing kampányaid. Előreviszünk a Google keresőben, így folyamatosan lesz majd vevőd a webshopban.

Profi webáruház készítés

Már 14 éve készítünk webáruház rendszereket és ez idő alatt azt tűztük ki célul, hogy mi készítjük a legprofibb webáruházakat! A webáruházunk szíve-lelke az egyik legprofibb rendszerre épül és megbízható tárhelyen tároljuk ügyfeleink webáruházait.

Profi egyedi webshop design megjelenéssel igazán sikeressé tudunk tenni egy webáruházat. A vevőid imádni fogják, hogy minőségi prémium megjelenésű webshopban vásárolhatnak.